Cum să creșteți potența fără medicamente

În condițiile ritmului modern de viață, mulți bărbați suferă de o deteriorare a potenței. Pot exista multe motive pentru disfuncția erectilă. În unele situații, potența fără medicamente este restabilită destul de ușor. Principalul lucru este să identificați problema în timp util și să începeți terapia. Totuși, cel mai bine este să vezi un medic. Doar experții, pe baza situației specifice, vor putea sfătui cele mai potrivite metode de creștere a potenței. Nu trebuie să apelezi la medicamente. Când ar trebui să suni alarma?

Cauze ale potenței slabe

Înainte de a lua orice măsuri pentru a restabili potența, merită să determinați cauza apariției acesteia. Toate cauzele pot fi împărțite în două grupe principale: psihologice și fiziologice. În primul caz, potența fără medicamente crește foarte ușor. Factorii care conduc la o tulburare a potenței la nivel psihologic sunt următorii:

 • Stresul frecvent;
 • surmenaj;
 • Stres fizic sau psihic excesiv;
 • Conflicte în familie și la locul de muncă;
 • temerile;
 • Îndoială de sine;
 • Senzație de disconfort în timpul actului sexual;
 • depresie;
 • stare generală de rău;
 • Nemulțumire față de partenerul tău;
 • Prima experiență sexuală proastă.

Pentru a întări puterea masculină, în orice caz, ar trebui să consultați un medic. Mulți cred că disfuncția erectilă apare doar la o vârstă destul de matură. Nu este adevarat. Specialiștii se confruntă din ce în ce mai mult cu aceste patologii ale potenței la băieți și tineri sub 25 de ani. În cele mai multe cazuri, la o vârstă fragedă, potența slabă se explică printr-un fundal psiho-emoțional instabil. Pentru tratamentul medicamentelor nu este necesar.

Lucrurile sunt puțin mai complicate cu disfuncția erectilă la nivel de fiziologie. Tulburările se bazează pe boli ale altor organe și sisteme ale corpului. Deci, puterea masculină slăbește pe fondul bolilor de inimă, probleme vasculare, tulburări ale sistemului endocrin, diabet zaharat, leziuni ale organelor pelvine, inflamații ale sistemului genito-urinar, insuficiență hormonală, injecții frecvente în penis. Aici este nevoie de terapie complexă, care va ameliora nu numai problemele cu potența, ci și cauza principală a patologiei.

Este demn de remarcat faptul că eșecurile unice rare la pat apar chiar și la cei mai sănătoși și de succes bărbați. Această problemă este considerată normală. Dar, de îndată ce disfuncția erectilă bântuie de fiecare dată un tânăr, merită luat în considerare. Trebuie să rezolvați problema în astfel de cazuri:

 • erecție slabă;
 • Lipsa ejaculării;
 • Ejaculare precoce, chiar înainte de debutul actului sexual;
 • Priapism;
 • lipsa erecției;
 • Pierderea erecției în timpul actului sexual.

Alimentația sănătoasă este cheia puterii masculine

Pentru a menține sau spori potența, un stil de viață sănătos joacă un rol important. Este foarte ușor să eliminați disfuncția erectilă cauzată de tulburări mintale fără utilizarea diferitelor medicamente. În primul rând, este o dietă sănătoasă. Există o serie de alimente care acționează ca afrodisiace. Dar, există și multe produse care sunt strict interzise, deoarece au un efect dăunător asupra puterii masculine.

Un bărbat trebuie să renunțe la semifabricate, la fast-food, la afumaturi, la cârnați. Aceste produse conțin conservanți, aditivi nocivi care se acumulează în organism. De-a lungul timpului, nu doar calitatea vieții sexuale se schimbă, ci și sănătatea organismului în ansamblu. Următoarele alimente sunt de mare beneficiu pentru potența masculină și îmbunătățirea acesteia:

 • Usturoi;
 • Ceapă;
 • Smântână;
 • Miere;
 • Nuci;
 • citrice;
 • Fructe de mare;
 • Verdeaţă;
 • Legume.

Corpul unui bărbat ar trebui să primească o doză zilnică de toate oligoelemente și vitamine. Principalele sunt vitaminele B, E, C, arginina, zinc, seleniu, fier, magneziu, calciu. Aceste elemente se gasesc in cantitati mari in carne, peste, leguminoase, legume verzi, oua, ulei de floarea soarelui. Este important ca cea mai mare parte a dietei zilnice să fie formată din grăsimi animale. De aceea, este strict interzis să excludeți complet carnea și să treceți la mâncare vegetariană.

O dietă sănătoasă pentru a crește potența fără utilizarea medicamentelor nu este suficientă. Este important să abandonați complet obiceiurile proaste. Fumatul de țigări și trabucuri este strict interzis. Faptul este că fumatul duce la perturbarea inimii, provocând o creștere a tensiunii arteriale. În plus, nicotina și gudronul duc la epuizarea vasculară. Ele devin prea subțiri, ceea ce face imposibilă curgerea sângelui în corpurile cavernose ale penisului. Prin urmare, este aproape imposibil să creșteți potența atunci când fumați.

Nu cea mai bună cale pentru puterea masculină este alcoolul. Consumul excesiv al acestuia deprimă activitatea sistemului nervos central. În timp, sensibilitatea terminațiilor nervoase se pierde. Actul sexual nu aduce nicio plăcere, dorința sexuală dispare, impotența se instalează. Prin urmare, pentru a crește potența, este necesar să se reducă cantitatea și frecvența consumului de băuturi alcoolice. Este mai bine să refuzi complet. Un pericol deosebit pentru potența masculină sunt tequila, vodca și ginul. Sunt permise cantități limitate de vin sau bere de înaltă calitate.

Exerciții fizice pentru creșterea potenței

Activitatea fizică ajută la îmbunătățirea rapidă a potenței. Este important ca acestea să fie regulate. Activitățile sportive nu numai că măresc potența, ci și reface organismul după o zi grea de muncă. De asemenea, sportul crește imunitatea, ceea ce este important pentru forța unui tânăr. Este foarte util pentru bărbați să alerge. Joggingul seara sau dimineata la aer curat creste circulatia sangelui in organism. În special, fluxul de sânge către penis se îmbunătățește. Pereții vaselor de sânge sunt întăriți semnificativ. Jogging-ul pe stradă poate fi înlocuit cu rularea pe un simulator special. Printre alte sporturi care măresc potența, este de remarcat următoarele:

 • Fotbal;
 • Baschet;
 • Înot.

Problema beneficiilor ciclismului pentru potență este controversată. Timpul lung petrecut pe acest vehicul duce la amorțeală a penisului, strângerea arterelor și a vaselor de sânge. Disfuncția erectilă se dezvoltă foarte repede. Alegerea șeii joacă un rol important. Experții au voie să petreacă timpul pe bicicletă nu mai mult de o jumătate de oră pe zi. Doar dacă această condiție este îndeplinită, se poate obține o creștere a potenței, prin prevenirea prostatitei.

exerciții pentru potență

Cu mult timp în urmă, a fost dezvoltat un set special de exerciții care măresc și sporesc semnificativ activitatea sexuală a tinerilor. Primul loc printre exercițiile utile pentru creșterea potenței este ocupat de „bicicletă". Este necesar să luați o poziție de pornire culcat pe spate. Picioarele se îndoaie la genunchi și se ridică paralel cu podeaua. În continuare, se fac mișcări ale picioarelor, similare cu pedalarea. Exercițiile trebuie făcute de 2-3 ori pe zi timp de câteva minute. Restabilirea erecției se realizează prin creșterea fluxului de sânge către corpurile cavernoase.

Un exercițiu numit „pasul din față" este, de asemenea, notat ca un beneficiu. Bărbatul stă drept, cu brațele în lateral. Din poziție în picioare, trebuie să ridicați picioarele cât mai sus posibil, apăsând genunchii pe burtă. Puțini oameni știu, dar chiar și cel mai simplu bine-cunoscut „punte" crește semnificativ potența fără utilizarea medicamentelor. Este necesar să încercați să ridicați pelvisul la înălțimea maximă. Pentru a restabili o erecție cu drepturi depline, merită doar să te ghemuiești în fiecare dimineață.

Dacă un bărbat are o muncă sedentară (șezând), se recomandă pur și simplu să încordeze și să relaxeze fesele. Acest lucru va ajuta la evitarea stagnării sângelui în organele pelvine. De asemenea, este o excelentă prevenire a prostatitei. Exercițiul de mesteacăn ajută la creșterea fluxului sanguin către pelvis. Efectuând acest complex de activitate fizică de cel puțin trei ori pe săptămână, creșterea potenței va avea succes.

recreere în aer liber pentru a întări potența

Odihna merită o atenție specială. Încărcarea cu sportul, pe lângă munca zilnică, nu va avea decât un efect dăunător asupra sănătății unui tânăr. Este foarte important să distingem între muncă și timp liber. Este posibil să creșteți potența fără ajutorul medicamentelor numai dacă sunt respectate toate regulile. Deci, o condiție prealabilă pentru creșterea potenței este un somn complet de opt ore. În timpul somnului, toate sistemele și organele corpului sunt restaurate.

Cum să creșteți potența cu ajutorul remediilor populare?

Întărirea potenței poate fi și unele mijloace ale medicinei tradiționale. Deci, nu este nevoie de medicamente. Proprietățile pozitive unice pentru erecția rădăcinii de ginseng au fost remarcate de mult timp. Această plantă poate fi preparată ca ceai. Dar, cu toate acestea, creșterea maximă a potenței se observă la utilizarea tincturii de rădăcină de ginseng. Pentru a face acest lucru, turnați 100 de grame de rădăcină zdrobită cu 0, 5 litri de apă purificată. Puneți amestecul într-un loc întunecat timp de două zile. După aceea, trebuie să puneți infuzia pe foc lent pentru a lâncezi timp de 4 ore. Pentru a crește potența, trebuie să luați 100 de grame de medicament după mese. Asigurați-vă că adăugați o cantitate mică de scorțișoară și miere.

Un produs atât de simplu precum usturoiul ajută la creșterea potenței. Din ea se prepară și tincturi. Pentru 1 kilogram de usturoi decojit si tocat va fi nevoie de 2, 5 litri de apa. Infuzia trebuie să stea la loc răcoros timp de 3 săptămâni. Utilizați un astfel de remediu pentru a crește potența înainte de fiecare masă, 50 de grame. De îndată ce cantitatea de lichid ajunge la 400 de grame, se adaugă din nou apă nouă. Acest lucru este permis de până la 2 ori. Apoi, pregătiți o nouă infuzie de usturoi. O creștere a potenței va deveni vizibilă după o lună de astfel de terapie.

Usturoiul poate fi consumat și în forma sa pură pentru a crește potența. Un amestec de usturoi, miere și nuci este foarte popular în rândul bărbaților. Produsele sunt luate în cantități egale. Un astfel de desert original trebuie consumat de două ori pe zi, câte o lingură. Cimbrul este considerat o plantă de sex masculin. Astăzi îl puteți cumpăra la orice farmacie. De asemenea, adesea cimbrul face parte din multe ceaiuri. Iarba uscată este preparată în apă clocotită și infuzată timp de 40-50 de minute. Puteți bea o băutură pentru a crește potența în cantități nelimitate. Nu va fi nici un rău din partea lui. În cazurile severe, potența crescută poate fi observată numai după șase luni. Dar, în orice caz, un efect pozitiv este garantat.

Urzica ajută, de asemenea, la întărirea erecției. Plantele medicinale pot fi folosite ca remediu independent sau amestecate. Urmând toate sfaturile și trucurile, este foarte ușor să obțineți o creștere a activității masculine fără utilizarea de droguri. Deci, o alimentație sănătoasă, sportul, odihna bună sunt cheia pentru puterea masculină pe termen lung, potența bună.