Experiență de utilizare Amarok

Experiența utilizării capsulelor pentru potență: o recenzie sinceră a lui Robert de la Riga

fotografia produsului, experiența utilizării Amarok

Sunt încă tânăr, am doar 35 de ani, dar din cauza unui program încărcat m-am confruntat cu probleme sexuale. Mai multe relații sexuale nereușite - și am fost rupt. Stima de sine este zero, nu pot privi fetele în ochi și a existat un fel de teamă de sex. M-am gândit constant la posibila repetare a eșecului, așa că am renunțat la viața mea personală timp de câteva luni. Cu toate acestea, am decis să mă unesc și să încep să caut o soluție. Alegerea a căzut pe capsulele Amarok - am câștigat că este un preparat pe bază de plante și conține maca peruviană.

Prezentare generală a medicamentelor

Am comandat Amarok pe site-ul oficial. Un reprezentant al companiei m-a sunat repede, mi-a răspuns la toate întrebările și a făcut o comandă. Două zile mai târziu l-am ridicat la oficiul poștal. Mi-a plăcut acea plată numai după ce am primit. Regret că nu am avut timp să o iau cu o reducere, așa că cursul m-a costat mai mult decât prețul indicat.

Ambalajul este solid, capsulele sunt de dimensiuni medii, dar sunt ușor de înghițit - nu se blochează în gât. Pachetul conține instrucțiuni detaliate de utilizare.

Cum am băut Amarok

Experiență cu Amarok

Cum se utilizează - detaliat pe pachet. Oferă două scheme - una și două pastile pe zi. Am decis să încep imediat cu doza maximă pentru a înțelege imediat dacă există sau nu un efect. La început, am luat-o strict înainte de mese, dar experiența mea cu utilizarea sugerează că puteți bea după mese - nu afectează nimic.

Experiența totală a utilizării Amarok a fost de o lună. Am observat rezultatul imediat, dar am decis să prelungesc cursul pentru a obține un efect cumulativ.

Efectul medicamentului

Am simțit o îmbunătățire a potenței masculine în aproximativ a treia zi de utilizare. S-a întâmplat foarte brusc - am întâlnit o fată și am simțit multă emoție. Acest lucru m-a bucurat foarte mult, pentru că în ultimele luni am uitat de acest sentiment.

În primele zile, teama de ratare a rămas, deci nu a existat niciun contact sexual. Primul sex a avut loc la o săptămână după începerea cursului și totul a decurs excelent. Erecția nu m-a dezamăgit - partenerul este fericit. Vreau să spun mai multe - senzațiile sunt mult mai strălucitoare decât înainte și pot controla mai bine durata sexului.

De asemenea, am observat că Amarok afectează bunăstarea generală. Dacă mai devreme, din cauza stresului, am experimentat deseori probleme de somn, a existat anxietate și anxietate, acum adorm ca un copil. Toată ziua simt un val de forță și vivacitate. Sexul este minunat în orice moment - chiar și după o zi grea de muncă.

Finalizat cursul Amarok acum o lună, efectul persistă. Erecția este de piatră, senzațiile sunt foarte strălucitoare și se pare că până și penisul a crescut. În fiecare zi aud de la fată complimente entuziaste. Nu au existat efecte secundare pe toată durata admiterii. Singurul lucru pe care îl regret este că nu am început să iau Amarok mai devreme.