Produse pentru potență: cum să creșteți potența prin nutriție?

Bărbații preferă să nu vorbească despre problemele lor cu potența și rareori apelează la medici în acest sens. Problema este într-adevăr foarte delicată, dar de multe ori este aproape imposibil să o eliminați fără a stabili cauza. Prin urmare, nu vă sfiați să căutați ajutor de la medici, ci să întăriți tratamentul prescris, să îl susțineți, produsele care afectează potența în cel mai pozitiv sens al cuvântului vă vor ajuta.

Cauze și soluții ale problemelor intime

omul tratează impotența cu mâncare

În 2011, compania, comandată de Bayer HealthCare, a realizat un sondaj online reprezentativ la nivel internațional privind viața sexuală a bărbaților SatisFACTS și a descoperit că mulți dintre ei simt presiunea schimbării circumstanțelor - așteptări umflate ale partenerilor de a-și satisface nevoile intime, evaluarea propriile capacități cu ajutorul presei și al altora. Doar jumătate dintre respondenți consideră că au nevoie de medicamente pentru a trata disfuncția erectilă pentru a-și crește încrederea în sine. Alții aleg suplimentele alimentare (suplimente active biologic) ca metodă populară pentru corectarea și prevenirea tulburărilor de libido. Un articol științific despre acest lucru a fost publicat în 2017 în jurnalul pieței de medicamente și tehnologiei medicale.

Ce alimente pot crește potența?

fructe de mare pentru potenta

Compoziția acelorași suplimente alimentare include adesea extracte de plante, ierburi, precum și fructe, fructe de pădure și alte componente. Desigur, metodele alternative de tratare a disfuncției erectile nu sunt capabile să facă față singure problemelor din pat, dar pot completa terapia medicamentoasă și pot crește eficacitatea acesteia. Iată câteva produse pe care bărbații ar trebui să se sprijine:

Fructe de mare

Toate tipurile de calmar, creveți, stridii și caracatițe conțin o cantitate mare de zinc și seleniu, care sunt esențiale pentru menținerea forței masculine. Zincul este necesar pentru producerea spermatozoizilor și a hormonilor masculini, pentru funcționarea normală a prostatei, iar seleniul îmbunătățește motilitatea spermatozoizilor, calitatea ejaculului și libidoul.

Condimente

Aproape toate condimentele existente au un efect benefic asupra potenței, deoarece conțin uleiuri esențiale. Cardamomul, feniculul, ghimbirul, nucsoara, anasonul, scortisoara, busuiocul pot aduce cel mai mare beneficiu organismului barbatilor.

Ridiche

Această cultură rădăcină binecunoscută și populară în secolele trecute conține o cantitate mare de calciu, precum și vitaminele A, PP, grupa B și acid succinic. Napul este cunoscut pentru capacitatea sa de a excita activitatea cardiacă și inima este responsabilă pentru umplerea penisului cu sânge.

Miere

Acest produs apicol are o compoziție chimică atât de bogată încât ajută „de la orice". Conține vitaminele A, E, K, C, grupa B, diverse săruri minerale și alte substanțe utile. Efectul pozitiv al acestui produs asupra menținerii sănătății reproducerii a fost dovedit. Se crede că lăptișorul de matcă în compoziția sa îmbunătățește calitatea spermei. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă cu mierea, deoarece este un produs foarte alergen.

Ciocolată

Acest produs iubește foarte mult copiii, iar adulții nu sunt dezvăluiți să mănânce o bucată sau două, deoarece acest desert înveselește și energizează. Totul este despre substanța tonică teobromină prezentă în ea.

Cum să crești potența masculină prin nutriție? În general, trebuie să mănânci echilibrat și rațional. Meniul trebuie sa contina carne si peste, bogate in proteine, necesare producerii principalului hormon masculin testosteron. Ouăle, în special cele de prepeliță, sunt foarte utile pentru potență. Dar cu alcool ar trebui să fii atent. In doze mici imbunatateste potenta, creste atractia, in doze mari actioneaza exact invers, iar pe termen lung duce la impotenta.